9 Mart 2014 Pazar

Nedir Ne Degildir II Kerem Bürsin


 

- Nedir Ne Değildir II Kerem Bürsin -

 

Selam Bürsin'ersleeer.. :) Bu yazımı Bürsin'erslere ithaf ediyorum çünkü konumuz yukarı da gifini görmüs oldugunuz yakısıklı. ;)

 
 
Çoğunuzun hatta hepinizin bildiğine eminim bugün Kerem, Burcu Esmersoy'un sunduğu "Nedir Ne Değildir" programına konuk oldu. İzlemeyen arkadaşlarımız için burada paylaşalım...
 
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben programa ba-yıl-dım..! Tüm bölümü 32 diş sırıtarak izledim zaten. Bunun en büyüük sebebi Kerem'di tabii ki. O kadar sıcak kanlı ve doğal tavırları var dı ki insanlara kendini sevdiriyor.. Burcu'da bir o kadar sıcak kanlı davrandı. Bazılarımız hal ve tavırlarını beğenmemiş ama bence çok tatlı ve içten davrandı. Belirli cümleleri, soruları ezberleyip sunmadı programı, o sırada aklına ne geliyorsa onu konuştu, fikirlerini duygularını içtenlikle anlattı..
İkisi yan yana gelince Bürsin'ersler olarak biraz korkmuştuk bence (en azından ben korktum!).. Sonuçta Burcu güzel bir kadın, Kerem sarışınlardan hoşlanıyor ve bir saat karşılıklı oturup sohbet ediyorlar. Bunun dışında o programın kamera arkası da var ama Kerem'in her zaman ki gibi mütevazi tavırlarını görünce rahatladım.. ;)
 
Yazı yazacağımı söyleyince Kerem'in de hareketlerinden söz eder misin diyenler oldu. Şunu söylemeliyim ki; Türkiye sanatçılar gündeminin en popülerler oyuncularından biri, iltifat edildiğinde yüzü kızarıyor, cevapları mantık üzerinde ama bir o kadar da muzur.. ;) Ve hala utanıyor.. :)) Böyle biri için pek de bir şey söylemeye gerek yok bence. Açık konuşmak gerekirse herkes kendisinin övülmesini, izlenmesini ve kendisini izlemeyi çok sever. İnsan fıtratında vardır sonuçta. Ama o utancından hazırlanan videoları bile izleyemedi. Vücudu hakkında konuşulduğunda kızardı. Sizce de fazla sempatik değil miydi?..
 
Konuşalacak çook şey ama anlat anlat bitmez Kerem. :) Onun için son bir şeyler daha söyleyip toparlayım. Bence en büyük güzelliği sokak röportajlarını izlerken gösterdi. Gelen tüm yorumlara güldü, başını sallayarak onayladı hatta ben kahkaha attığını bile gördüm. Çünkü kendini halkın için de görüyor. O da geçti o yollardan, o da hayran oldu.. Onun için anlıyor bence sevenlerini, onun için kıramıyor... Söz açık ve net; harika bir insan!
Allah herkese bir Kerem Bürsin nasip etsin. (Mümkünse ben Kerem Sayer'de alabilirim biraz..)
 
Unutmadan notumu da atayım; yazıma eklediğim gif için Tumblr ailesinden "kivircikdaydreamer" ve fotoğraf için yine Tumblr ailesinden "gunesibeklerkenfotoblog" arkadaşlarıma  çook teşekkürler.. :))
 
 
 
 

Kerem Sayer; buraya bak!



 

       Selam Sayer Peoopleee..! 


   Bugün ki yazıma nasıl başlayım diye düşündüm düşündüm ve Kerem bana güzel bir akıl verdi.. ;) "Ben tüm okulu toplar senin yazını okutturum güzelim."...  demedi tabii ki.. Aklı da o vermedi doğal olarak. Tumblr ailesi saolsun.. Tam zamanında tam aradığım şeyi bulmama yardımcı oldular. Buradan onlara kocaman; Mucckk! :*
  Ben Kerem'in cool görünüşü ile daha fazla dikkatinizi dağıtmadan konuya gireyim en iyisi çünkü yazıyı yazarken üstte resmini gördükçe aklım başka yerlere gidiyooorr..! ;)) 
  Eheem ehemm şimdi size söylemek istediğim konuya gelelim. Belki blogumda gezen arkadaşlar olduysa 
 İletişim kısmımızda görmüştür. Orada sizinle "http://instagram.com/fatimaninkadraji" isimli bir hesap paylaştım. Şimdi akıllarda soru kaldı, onlarda bana gelince bende açıklama yapmak istedim. :)) Öncelikle evet Güneşi Beklerken ile ilgili bir sayfa değil. Benim kendi şahsi hesabım. Vee neden paylaştığıma gelirsek daha önce Hakkımda kısmımızda paylaştığım yazının da açıklaması gibi. "...şimdi, kocamaan bir ailem oldu.."    Facebook'da benimle tanışmak isteyen canıım arkadaşlarıma Güneşi Beklerken'in fan sayfası olduğumuz için kendi ismimi vermiyordum. Hatta onların taktığı "Gizli admin" lakabım bile var. :) 
  Fotoğraf çekmeyi çok ama çook sevdiğim için profesyonel kameralar alıp yurt içinde şehirleri ki ve yurt dışında ki ülkeleri gezip fotoğraf çekmeye başladım. Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri de kullanmadığım için verebilecek bir sayfam da yoktu. Ben de dedim ki madem böyle güzel insanlarla arkadaş olmuşum tek hesabım olan kendi instagram hesabımı vereyim. 
 Yani sizinle bunun için paylaştım sayfamın adını :) Belki girer bakarsınız Aşk Ve İntikam'ın senaristinin elinden çıkan fotoğraflara.. ;) Beğenirsiniz umarım.. 

   Kerem beni çağırıyor conconlaaar. Gitmezsem kızıyor hemen kas hayvanı (!) Ben kaçayım. 
Mucck! Muuu muuu muccck!.. ;)

  Hee bu arada unutmadan, gifler için tumblr ailesinden "utanmasamhalabeklerim" arkadaşıma çook teşekkürler.. :) Öpüldün. :*