6 Mart 2014 Perşembe

Güneşi Beklerken II Ekip


    Motivasyonu bitmeyen harika bir ekip yapmışlar.. Olmuş..!
   

    ...Yine Tumblr'da dolaşırken 34. - 35. bölüm kamera arkası görüntülerinin internete koyulduğunu gördüm. Sonra videoyu tabi.. Bu nasıl bir ekip, nasıl bir çabadır.. İnanılmazlar gerçekten.!
  Akşam 23:00'de başlayan çekimler sabah 05:00 civarı bitmişti. Hava soğuk, gecenin bir yarısı, aydınlatma yok, kıyafetleri desen zaten çok ince ki özellikle Hande'nin ki.. Yedi saat o tempoyla, eğlenerek, gülerek çekilen bir kaç saniyelik bir sahne.. Video'da gördüğümüz gibi tüm ekip o kadar uğraşa, yorgunluğa rağmen süper bir enerji ile tamamlamış geceyi. Tabii bunda Kerem ve Hande'nin payı çok büyük..!
  Çok oyuncularla tanıştım, şehir dışında, şehir merkezine kilometrelerce uzakta çekilen setleri ziyaret ettim. Oyuncuları görmeniz lazım..! Fotoğrafları, görüntüleri bile var. Gördükçe kızıyorum kendime.. Dizide ki karakterleri ne kadar cana yakın, sıcak kanlıysa kamera arkasında bir o kadar soğuklar. Oyuncuları geçtim kamera arkası ekibine ne demeli?.. Set alanı yakınlaştırma yok, sürekli bir bağırış çağırış ortamı..O kadar seti, oyuncuyu ziyarete git, görülen muameleye bak.
  Güneşi Beklerken oyuncu ve ekip ailesini tanıyana kadar bu tür set ortamlarından baya soğumuştum. Popüler dizi setlerine rastlamama rağmen sırf o ortamda bulunmamak için bile girmediğim o kadar çok olmuştu ki. İnsan ne görürse öyle devam edermiş. Ben de çoğu seti öyle görünce bütün ekiplerin aynı olduğunu düşünmüştüm. Ama özellikle bu son videoda Güneşi Beklerken ekibine hayran kaldım gerçekten..
  Bu nasıl bir motivasyon.. Herkes birbirine destek oluyor, tüm yüzler gülüyor, birbirlerini motive ediyorlar. Oyunculuklar zaten bir harika!..
  Sözün kısası gerçekten harika bir ekipe sahibiz..
    Motivasyonu bitmeyen harika bir ekip yapmışlar.. Olmuş..! ;)





Zeynep'in Günlügü...



   Kas hayvanı!
   Öküz!


   Kusura bakma günlük sana bugün "Sevgili günlük" diye başlayamadım. Hep o Kerem öküzü yüzünden!
Yoksa ben istemez miyim Kerem'le geçirdiğim o muhteşem dakikaları sana anlatmayı. Ama o bay kas yığını yüzünden kulaklarımdan duman çıkacak neredeyse..
   Neden bu kadar sinirlisin dediğini duyar gibiyim..
Sen sevgilinle vakit geçirmek için evine gitsen ve odasında yarı çıplak, sadece bir havluyla dolaşan aşırı güzel, sarışın bir taşla karşılaşsan ne yaparsın?! Bir Zeynep Yılmaz on kaplan gücünde üstüne atlar.. Ama ben sadece şaşkın iki adet gözle kızı süzmekle yetindim! Bir de otuz iki diş sırıtıp "Hi" demesi yok mu! Aptal sarışın işte..
 Hayır bir de güzel bir şey olsa. İncecik sopa gibi bacaklar, sarışın süpürge gibi saçlar.. Neresi güzel Allah aşkına?.. Kerem'in o kızla ne işi olabilir? Onu geçtim Dilan bile ondan daha güzel.. Yani Dilan olmasa bile Melis daha güzel durur yanında.. Herhalde, yani.. Belki...
 Off! Tamam kabul ediyorum taş gibi hatun! Hayır bir de en yakın arkadaşım dediğim Yağmur çarpıyor bunu yüzüme. "Kız da baya güzelmiş.." diyor gözümün içine baka baka.. Ben Dilan'ın Can'ı ayartma işlerinde "Aferim kıza, bak bir Dilan olamadın Yağmur." diyor muyum? Demiyorum!
   Peki tescilli öküz Kerem'e ne demeli? Sen evsiz sokakta kalmış kediye bir kap su koymayan kas yığını, gitmiş kızın evi olduğu halde, sırf korkusundan (!) onu eve almış. Neymiş efendim; evde kalırsa eski sevgilisi gelebilirmiş.. Sen onu git Sedat'a anlat. Ancak o inanır buna!
  Bak yine sinirlendim.. Neyse ben gidip o şıllağa daha neler yapabilirim, düşüneyim biraz.! Gerçi bu konularda Melis'le iş birliği yapmak gerek ama.. Sonuçta psikopatlık hakkında F sınıfında ki Psiko Merve'yi bile geçti!
    Hepsi senin yüzünden Kirim! Sindin nifrit idiyirim!
                                                                                                           Gölyazı Elma'sı!..



Selam ConCoon'larr.. :)) Kerem'in günlüğünden sonra bir de olaylara Zeyno'nun gözünden bakalım dedim. Valla kız haklı! Kıskanç bir kadın 10 kaplan gücündedir!.. 
Öpüldünüz Sayer Concon'ları! Mucck! 

Gizli Admin'den not;  Altına not yazmadığım her yazı benim kendi yazımdır. Diziyle veya senaristlerle hiç bir alakası yoktur.

Kerem'in Günlügü..



     Selam kardeşim.. 
  Sana "sevgili günlük" diye bir saçmalıkla başlamayacağım tabii ki. Zeynep bile o gün yatağının üstünde gördüğüm defterine böyle başlamıyordur! Ki o başlasa bile bir Kerem Sayer böyle bir şey yapmaz. Biliyorsun ;)
 Her neyse, asıl konumuz Melis ve Aksel! O iki baş belasını geçen gün kantinde otururken gördüm. Melis'in ağzının içine bakıyor resmen herif! Zeynep ve benden uzak durmasını sağlasın da ne yaparsa yapsın! Melis'in zaten tedaviye ihtiyacı olan bir ruh hastası olduğunu biliyorsun. Zeynep'i tüm okulun karşısında rezil etmesinin hesabını tam Kerem Sayer'e yakışacak bir biçimde aldım. Aynen öyle kardeşim.. Kerem Sayer cazibesini kullanarak. ;) Gölyazı Elması'nın da dediği gibi bütün "concon(!)"lar nasıl benim ayağıma geliyorsa Melis'de aynen öyle geldi. Zaten hiç şaşırılmayacak bir durum! Kızda ki yüzsüzlüğü anlayamıyorum bir türlü.. Yüz kere kovsam da başımdan her defasında yeniden geliyor. Onun yüzünde Cihan hocadan işittiğim lafları saymıyorum bile! Onun da suyu kaynadı ya neyse. Dua etsin Zeynep'in babası yoksa o okulda onu da o ruh hastası kızını da bir saniye bile barındırmam!
  Aksel itine gelince... Bana oynadığı o oyunu ona öyle bir güzel yedireceğim ki. Kiminle dans ettiğini farkında değil! Kerem Sayer'le uğraşmak ne demekmiş anlasın.. Babasının manitasıyla yatıp kalktığını bildiğimi unuttu galiba şerefsiz! Elimizde o kozda var ama ben bunu kendi yöntemlerimle halledeceğim kardeşim.. Boşuna yüklenmiyoruz o kum torbasına.! Zaten geçen gün hıncımı ondan çıkarıp patlattım. 
  Şimdi gidip yumruklanmayı bekleyen yeni, sıfır kum torbamın yerine Aksel itini koyarak baklavalarıma bir yenisi daha ekleyim... ;) 


  Sıkılmaktan bile sıkıldığım dakikalarda açtım blogumu ve size Kerem Sayer'in ağzından kısa bir günlük yazdım..  Görüşürüz Sayer People.. Mucck! 

Gizli Admin'den not;  Altına not yazmadığım her yazı benim kendi yazımdır. Diziyle veya senaristlerle hiç bir alakası yoktur.

Huu huuu..! Selaam Sayer People!

  Huu huuu..! Selamlar efenim :)


   Şuanda "Hakkımda" bölümü doldurmaya çalışıyorum. Yani ne yazılır bilemediğim için direk ben konuya gireyim bari ben..!

  Blog'un isminden de anlayacağınız gibi büyük bir Güneşi Beklerken ve büyük büyük büyük(!) bir Bürsin'ers fanıyım ( ki büyük ihtimalle siz de öylesiniz.. ) Vaktinin büyük bir çoğunluğunu sayfalarıma ve bloguma ayıran, ve GB aşkı ile doğan senaristlik ruhumun da bana verdiği yetkiye dayanarak yedi aydır senaryo yazan bir kızın sayfasındasınız.. Facebook takipçilerimiz zaten biliyorlardır; Aşk Ve İntikam'ın senaristiyim..
  Nasıl başladığıma gelirsek sevgili (!) Gb senaristlerimizin bir ara berbat denebilecek şekilde yazdıkları bölümlere karşılık "Neden ben daha çok ZeyKer sahneleri olan bir Zeynep Kerem aşkı yazmıyorum ki?" dedim ve böyle bir işe kalkıştım. İyi ki kalkışmışım diyorum şimdi, kocamaan bir ailem oldu! Her yeni bölümde takipçileri ve beğenileri arttığı için ayrı bir mutlu oluyorum tabi ki! :))
  Belki hiç okumamış olanlarınız için şu zamana kadar yazdığım bölümlerin linklerini "Senaryolar" kısmına ekleyeceğim ve bundan sonra da bölümlerin kendisinin paylaşımını yapacağım..
  Vee tabi ki sadece senaryoları değil aklıma ne eserse onu yazmayı düşünüyorum. Dizi bölümleri, birazdan dendiği halde iki üç saat sonra yayınlanan fragmanların, hatta bizi kıl eden oyuncular hakkında (ki mesela; Jane!) yorumlarımı da esirgemeyeceğim... Tumblr, Blogger ve Wattpad'da ki beğendiğim kısımlardan da alımlar yapıp sizinle paylaşmayı düşünüyorum.. Özellikle Tumblr'da ki Gb ailesinin büyük fanıyım.. Kullanıyor musun derseniz... Tumblr hesabım yok ama dışarıdan sürekli takip ediyorum onları (size de tavsiye edilir.. ;) )
  Çok konuştum ben ya.. Biraz böyle konuşkanımdır kusura bakmayıın.. :)) Neyse umarım burada da güzel bir aileye sahip olurum..
  Görüşürüz..Öpüldünüz; Mucck muckk!

Gizli Admin'den not;  Altına not yazmadığım her yazı benim kendi yazımdır. Diziyle veya senaristlerle hiç bir alakası yoktur. Beğeni yazıları BLOG sayfamın veya FACEBOOK sayfamın adresini alarak paylaşabilirsiniz.. :))