14 Mart 2014 Cuma

Tehlikeli Ikili; Kerem & Ufuk




 

  "Siz hani hep diyorsunuz ya, "Kerem Sayer is back!" iyi oldu yani.. :)


 İdolümsün Bay Takım Ceket ( Bu arada ben Ufuk'a bak takım ceket diyorum ;) ) Yani şunu söylemeliyim ki Kerem & Ufuk ikilisine aşığım. Dizi de ki Kerem & Can ikilisinden sonra ki en güzel dostluk onların ki. Tek bir bakışla bir birlerini anlıyorlar, ne olursa olsun hiç bir zaman bir birlerinden vaz geçmiyorlar. ( Çok mu romantik aşkımsı oldu ne?! ) Aksel'in bile o cazip teklifine hayır deyip her zaman Kerem'in yanında oldu. Adamsın Ufuk! Ben bir ara gerçekten Kerem'i satıp düğün için Aksel'in teklifini kabul eder sanmıştım ama beni fena kapak etti diyebilirim (!) 
 Bu arada Ufuk'cuğum hazır düğün demişken! Sen Nurgül'ü bırakıp nasıl başka bir kadınla evlenirsin hı canısı?! Biz taa dizinin ilk başında demedik mi? Bu Ufuk'la Nurgül'ün arasında bir şeyler var diye.. Biz bunları evlendiririz mürvetlerini görürüz diye! Hı Ufuk, cevap ver Ufuk! Bugüne bugün Nurgül bizim evin kızı sayılır.. Niysi.. Dua et Kerem'in bir numaralı yandaşlarından birisin, yoksa aramız açılırdı.. Hem bakarsın sizin iş bozulur. Etme bulma dünyası. Aksel arkasından iş çevirdiğini öğrenirse verir o evleneceğin şıllağa (!) biraz para, o kızda hemen senden ayrılır.. O zaman Nurgül seni teselli eder canısı.. ;))
  Bakarsın Nurgül'le merdivenler de çarpışırsınız o elinde ki kahveleri senin üzerine döker.. Belki beraber Kerem'in arabasını yıkarsınız.. ;)) Belki beraber bahçeyi temizlerken havuza düşersiniz.. Vuhhuu! Ya da.. Neyse ben daha sapıtmadan kapatayım.. Öpüldün bay takım ceket! :*

 Bay Takım Ceket Aşığından Not; Yazımda kullandığım gif için Tumblr'dan "senbenletassakmigeciyon" çook teşekkürler.. :) Öpüldün!

Kerem Sayer; Ben gerçekten hiç kıskanç bir adam degilim..


"Ben gerçekten hiç kıskanç bir adam degilim.."


     Hı hıı.. Ben de Angelina Jolie'im zaten Kerem'ciğim.. Tanıştığıma çok memnun oldum!
Pardon ama kıskanç olmayan sen misin?! Benim hayatta tanıdığım en kıskanç ilk erkek babam, ikinci erkek sensin! O derece yani.. Kızın ağzının içine bakıyorsun resmen. Hayır elin de olsa kendine falan kelepçelersin kızı, olmadı 404 uhu veya 502 Japon yapıştırıcısı ile kendine yapıştırırsın yanından ayrılmasın diye. Hayır canım benim bu neyin havası? Sen Kerem Sayer'sin! Kendine gel.! Bir Kerem Sayer sevgilisini sahiplenir! Kimseyle paylaşmaz.. Değil elalemin sarılmasına dokunmasına bile izin vermez..! Yakılışıklı, tatlı, sempatik, bir içim su olan Can bile demedi mi? "Seven adam kıskanır!" diye. Kıskanır tabii.. Sevenini geçtim bir Kerem Sayer'in yapısında vardır. Onu geçtim sen bir Akrep'sin bebeğim.. Bir Akrep'in yaşamını geçirmek için seçtiği insana karşı oldukça kıskanç ve koruyu bir tavır alındığını asla unutmamalısın! Sen de bir titre, bir kendine gel. Hayır yani için de ki cool kıskanç Kerem Sayer'i çıkartmak için illa Aksel'in Zeynep'i kullanması mı lazım? Öyle insanlardan gizli "Zeynep'i bir daha öpmeyeceksin, ondan uzak duracaksın.." demekle olmuyor canım benim. Korumacı kimliğini öne çıkar ki ileri de "Nasıl olsa Kerem kıskanç bir erkek değil.." diye uçup gitmesin yuvadan yavru Elma'n.. ;)) 

 Kendime not; Yazımda kullandığım gifler için Tumblr'dan "fallenangelzertoum"a çok teşekkürler. Öpüldün :*