27 Mart 2014 Perşembe

Kerem & Aksel


Kerem ve Aksel; Ateş ve Barut'da diyebiliriz..


    Bu ikili için uzuun zamandır bir yazı yazmayı, özellikle bir birlerini çeken o büyüük tutkudan (!) bahsetmeyi çok istiyordum. Açtım blogumu ve iki yakışıklının giflerini izleye izleye aklıma gelenleri yazıya döktüm.
  
  Facebook, Twitter, İnstagram ve Güneşi Beklerken hakkında yazı yazan çoğu blogu takip etmeye çalışıyorum. Sayfaların çoğun da Aksel ve Kerem'in çok yakın iki dost olmasını isteyen bir sürü yazılar okuyorum. Sanırım dizi de isteyeceğim en son şeylerden biri, Kerem ve Aksel'in birbiri ile iyi anlaşmaları olurdu. Bizlere onları sevdiren şey aralında ki çekişmeler. Yani düşünsenize Barış ve Kerem'in eski hali gibi, sürekli bir birlerine "Kardeşim, dostum" diyorlar. Gerçekten çok sıkıcı olurdu bence. 
  Tabii bu dediklerim bu ikiliyi sevmediğim anlamına gelmiyor. Aksine dizi de olan tüm ikili sahnelerini tekrar tekrar açıp izliyorum. Aksel Kerem'i nasıl kızdıracağını çok iyi biliyor gerçekten. Herşeyi dalgaya vurduğunu sanmamız ama en sonunda büyük bombayı patlatması... Kerem'in Aksel gibi planlar yapmadan kafasına ne esiyorsa ( ki genellikle o muhteşem kaslarını kullarak! ) hesabını alması.. Aksel'in dediği gibi sürekli karşılıklı bir rekabet söz konusu. Son durum 3-1 gözüküyor.. Ama eminim yeni bölümler de çok daha güzel çekişmeler olacağına inanıyorum. 

  Adrenalini ve komediyi hiç bozmadan aynı sahnede oynayabilen, tanıdığım en iyi oyuncu Ozan.. Senaryo yazılırken konuşmalar ve o sırada yapılacak hareketler kağıda dökülüyor, onlara mimiklerini katan ve karakteri gerçek anlamda bize anlatan ise oyunculuklarından kattıklarıdır. Ozan'ın sahne çekimlerin de oyunculuğundan kattığı çok şey olduğunu düşünüyorum.. Kerem'in oyunculuğuna zaten yapabilecek bir yorum yok. İki muhteşem oyuncu birleşince ortaya defalarca izlemeye değer sahneler çıkıyor haliyle.. Umarım sevgili senaristlerimiz ileride birbiri ile anlaşan Kerem ve Aksel çifti gibi saçmalık yapmazlar. 

   Ne kadar adrenalin, o kadar kavga.. Ne kadar kavga, o kadar dövüş.. Ne kadar dövüş, o kadar kaslı vücut..- Aa şey demek istedim yani. Oyunculukları gerçekten iyi. Hı hıı...

   Aksel - Kerem sapığından (!) not; Yazımda kullandığım gifler için Tumblr'dan "mutluluksonrasi ve geliyorum1sn"e teşekkürler..! Öpüldünüüz. :*