15 Mart 2014 Cumartesi

Aksel & Melis; Psikopat asıklar




  Aksel & Melis = Psikopat Aşıklar


 Merve ve Sedat'a taş çıkartacak psikopat aşıklar Melis ve Aksel..! Okulun Kıskanç Çifleri listesine adını altın harflerle kazımış olan ZeyKer - YağCan dörtlüsünden sonra, Okulun Psikopat Çiftleri kategorisinde ölümüne kapışacak SedMer - AkMel çiftlerimiz.. Valla bu deli (!) dörtlü birleşirse okulu yerle bir edebilirler.. Düşünüyorum da... Melis ve Merve'den şöyle bir replik gelse;
 " - Kızım senin havan kime?! Ben Merve'yim, Merve!
   + ..Hahahha Merve'ymiş.. Ben senin gibi kaç tane kız yedim be canım! 
    - Sen benim kaç tane kedi yediğimi biliyor musun?
    +Sen benim kaç tane kızın kafasını sıfıra vurduğumu biliyor musun?! 
  ...Hhhahaha gerçekten perfect bir çift olurlardı.. Okulun dillerden dile dolaşan "Psycho Girls"leri olurlardı. Bence süper de olurdu! Zeynep ve Melis'in sürekli bozulan yapmacık kardeşliklerinden daha güzel olacağı kesin yani. ;))
  Peki Aksel ve Sedat'a ne demeli?. İlk görüşte aşk onların ki si. Aksel okula girer girmez ilk kurbanı Sedat olmuştu hatırlarsanız. Valla Aksel Cool Bad Boy tavırlarıyla Sedat'ı adam yapardı. Levo'da yok zaten. Aksel'in yanın da ki boşluğu doldururdu o da.! (Tabii ne kadar doldurabilirse.. )
 Kerem yandaşı Mert'le, Aksel'de yandaşı Sedat'la cool cool dolaşırlardı koridorlar da. Mert ve Sedat'da zaten bir birleri gibi korkak oldukları için havaları ancak birbirlerine sökerdi. Böyle okulda felan Aksel, Kerem kavgalarında onlarında kendi aralarında "Bayağğııı" (!) komik sahneleri olurdu.. 
  Hu huuu duyun bizi sayın Gökhan Horzum!

 Psikopat (!) Yazardan not; Yazım da kullandığım gif için Tumblr'dan "dusunuyombekle" ye çok teşekkürler! Öpüldün :*