3 Nisan 2014 Perşembe

Beyaz Show / Kerem Bürsin - Hande Dogandemir

Beyaz Show - ( İzlediğim en komik Beyaz Show! )

       

    Selam Sayer Peoplee!


  Beyaz Show'u izledikten bu yana sürekli bir yazı yazayım fikri vardı aklımda ama pek de vaktim olmadı. Okul, sınavlar, dersler ve hayatımda yapmakta olduğum ve en zorlandığım faaliyetim Aşk Ve İntikam'ı yazmaktan pek vaktim olmuyor. Hazır boş vakit bulmuşken oturdum bilgisayarımın başına ve yazmaya başladım. Yani aslında siz bu yazıyı okurken ben dün yazmış olacağım. Saat gecenin 02;47'sini gösteriyor ve ben bitirene kadar baya bir geç olacak ama okuyucularımızın görmesi için yeni paylaştım. Gözümden uyku akıyor ve ben bilgisayarın başında uyuya kalmadan yazıma başlayayım.. ;))



Öncelikle programın izlediğim her dakikasına değdiğini düşünüyorum. Gerçekten çok eğlenceli, dolu dolu ve baya komik bir programdı. Hatta o kadar çok beğendim ki dört defa baştan izledim. :)) 
Ama program rahatsız olduğum tek bir konu oldu, o da Beyaz'ın sahneye konuklardan birini çıkartmasıydı. Bazı insanlar bunu kıskançlık olarak algılayabilirler ama hiçbir alakası yok. Tarafsız bakıldığında orada o sahneye çıkıp Kerem ve Hande'yle tanışmak isteyen, fotoğraf çekilmek isteyen binlerce insan olabilirdi. Neden o kız yani? Bir de "Hepiniz adına alıyorum sahneye." demesine daha çok kızdım. Oraya çıkan kız adına çok mutlu oldum. Hayalini gerçekleştirdi. Ben istemez miydim? Tabii ki isterdim ama o kadar insanın önünde çıkartmaktansa kamera arkasında alsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum..



Daha sonra My Handsome ile devam etmek istiyorum. Program da ki hal ve tavırları, duruşu en çok da utangaçlığı beni benden aldı.. Herkes özellikle Beyaz konuşması için her ne kadar baskı yapsa da ben sadece susup kameraya baksa hiç sıkılmadan tüm gece izleyebilirdim. Kerem'in utangaç bir yapısı olduğu için pek konuşmadı ve bu yüzden programdan hoşnut olmayanlar olmuş. Yani olabilir tabii ki ama sonuçta Beyaz'da bir yere kadar onu programa katmaya çalışabilir.. Bir süreden sonra Kerem'e sürekli "Sen de konuş, konuş Kerem" deseydi bu sefer o rahatsız olurdu. Ki bana bile yapılsa bende olurum. Yani düşünsenize, Amerika'dan gelmiş ve Türkiye'de ki bu tür show programlarına alışık değil. İkinci defa çıktığı bir program da kuş gibi şakımasını bekleyemeyiz.. =/ Her ne kadar beğenmeyen düşünceler olsa bile ben izlediğim her dakikasından keyif aldım. :)) 
!Özellikle! Sevgili ZeyKer'cilerin mesajlarının okunduğu sahnede gülmekten karnıma ağrılar girdi. Şebnem Burcuoğlu'na ve Beyaz Show'a giden mesajlara göz atmıştım ama okunacağını hiç düşünmemiştim. En sevdiğim mesaj "Kerem kaslarını göstermesin, utanıyor." denmesiydi. Geçen bölüm herkesin bir ağızdan Kerem'in kaslarını açması için "Aç aç" demeleri çok kabaydı ama böyle anlayışlı fikirlerin olması çok güzel. :))
Mesajlar okuduğunda ilk tepkim şaşkınlık olmuştu. Çünkü Beyaz Show'un sürekli izleyicisiyim ama hiç böyle bir şey yapılmamıştı daha önce.. Tabii şaşkınlığımı üzerimden attıktan sonra kahkalara boğuldum..!


Kerem'in "Beyaz Show" programı hakkında yaptığı yorumda çok güzeldi. Ona da bayıldım! Yani düşününce o kadar insan oturup orada üç beş kişinin konuşmasını izliyorlar. Mantıklı yönden bakarsak gerçekten çok garip. Bir iki yıla alışırsın sende bebeğim.. ;) :*



 Sanırım konuşmadığım bir Kerem - Hande ilişkisi sohbeti kaldı.. Onunla da ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Gerçekten hepimizin merak ettiği bir soruydu. "Hande ve Kerem sevgili mi?" Bende programa kadar araların da bir şeyler olabileceğini düşünüyordum. Ama program üstüne basa basa reddetmeleri ve bunu doğru bir şekilde açıklamaya çalışmaları beni inandırdı. Açıkçası onların sevgili olmak yerine iyi birer dost olmalarını tercih ederim. Kendi özel hayatları seçimler ve kararlar onlara kalmış bir şey tabii ki. Beyaz'ın üsteleye üsteleye inanmadığını belirtmesi bana biraz fazla geldi. Komedi programı yaptığı için gerçekten çok komik bir sohbet oldu ama her şeyi dozun da bırakmak en iyisi bence. :)) Belki oraya konuk olan binlerce kişiye bu şekilde yaklaşmadığı içindir bilmiyorum ama nedense bana açık açık "Bizde bütün Türkiye olarak bunu yedik." demesi garip geldi. 



Sanırım yazdığım en uzuun blogger yazım oldu. Ama fikirlerimi sizinle paylaşmak gerçekten çok büyük #motivasyon (!) kaynağı benim için.. ;)) Doğrusu ile yanlışı ile tüm fikirlere açık olarak düşünürsek gerçekten güzel vakit geçirdik.. Başka bir Güneşi Beklerken ekibinin konuk olduğu Beyaz Show programında görüşmek üzere.. Öpüldünüz şıllaklar!



Gizli Admin'den not; Yazımda kullandığım gifler için Tumblr ailesinden "tambirusengecc - herkesgidermii - sikkotroublemaker - pastelboyalihayallerim - utanmasamhalabeklerim -  senbenletassakmigeciyon -godwasreallybusy - siktiretmeyibil" arkadaşlarıma teşekkürler.. Öpücükleer.. :*