26 Mart 2014 Çarşamba

Aksel ♥ Melis


 Bölümün Çifti; Aksel ve Melis..


  Altı gün sonra nihayet bilgisayarımın başına oturup bir şeyler yazmaya vakit bulabildim. Vee tabii ki içim de kalmasın diye Aksel ve Melis'i yazmaya karar verdim. Başlıkta da yazdığım gibi bence bölümün çifti Aksel ve Melis'ti.. İkisinin uyumuna bayılıyorum zaten. Hele o okula el ele girme sahneleri beni bitirdi bile diyebilirim..!
Kerem ile sevgiliyken çocuğa bir kuala misali yapışırken, Aksel'e verdiği tepki benim biraz şaşırttı. Yani benim tanıdığım Melis "Napıyorsun? Biri falan görecek şimdi." demez, direk sevgilisinin kolun da okula girerdi.
  Aydan meselesine gelirsek.. Onun yüzünden araları biraz açıldı ama bence Kerem farkında olmadan onlara kötülük yerine iyilik yaptı gibi geliyor bana. Yani ilk tartışmaları bence gayet başarılı geçti. Melis'i, Zeynep ve Kerem'in aralarını açma planları yapmazken, Aksel'in kızıyken seviyorum. "Aksel'in kızı ;))" Aksel aradığında heyecanlanması, okula el ele girdiklerinde yüzünde oluşan kocamaan bir gülümseme. (Gerçekte Yağmur'u oyunculuğunu nasıl sevdiğime değinmiyorum bile.)
  Yani kısaca şunu söylemeliyim ki, Zeynep ve Kerem sevgiliyken Melis'in onları uzaktan imrenek izlemesine çok üzülüyordum. Hatta bazen Zeynep'in Melis'i kıskandırmasına bile gıcık oluyordum diyebilirim.. Sonunda karakterler şimdilik bir birlerini buldu gibiler.. Yani dizinin ana çiftleri "Kerem - Zeynep, Barış - Melis" olarak son bulur diye düşünüyorum. İlk zamanlar da enn başlarda Zeynep Barış saçmalığı varken senaristlerin söylemleri en sonunda öyle bir dörtlü olacaklarını gösteriyordu. Durumlar bu kadar karışıkken bakalım nasıl Zeynep ve Melis, Barış ve Kerem'in arası düzelecek? Melis Aksel'den, Barış Begüm'den ne zaman ayrılacak da ikisi sevgili olacak? Sedat Merve'ye ne zaman açılacak?? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?..
  Melis ve Barış ikilisi ne kadar ana karakterler olsa da ben şuan ki durumdan daha memnunum. Melis ve Barış.. Bilemiyorum nasıl bir çift olurlar? Sanırım en çok Melis ve Aksel ayrılmasına üzüleceğim.. ;(

  AkMel'ciden not; Yazım da kullandığım gifler için Tumblr'dan "itisourtime"a çook teşekkürler. Öpüldün. :**