7 Nisan 2014 Pazartesi

Ege Üniversitesi 3. Medya Ödülleri





 Ege Üniversitesi 3. Medya Ödülleri


Yılın En İyi Kadın Oyuncusu "Hande Doğandemir"

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu "Kerem Bürsin"





 "Ege Üniversitesi 3. Medya Ödülleri" sahibini buldu. Geçtiğimiz 2013 yılının en başarılı üç ödülünü Güneşi Beklerken ve başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir aldı..

Dizinin başlar başlamaz kısa bir sürede patlaması ve beğenilmesine gerçekten çok şaşırmıştım ama bir süre sonra işlenen hikaye ve oyuncuların başarısına bakınca pek de şaşırılacak bir durum olmadığını anladım. Gündem de o kadar çok dizi varken (hatta bazıları uzun süredir ilk gün ki gibi popülerliğini koruyor) altı ay içerisin de tüm dizileri sollamayı başardılar. 
Oyuncular gerçekten bir harika! Kerem ve Hande'nin haricinde Yağmur Tanrısevsin ve İsmail Ege Şaşmaz'ın bu ödül de büyük bir payı olduğuna inanıyorum ben. Tabii baş ustamız Emre Kınay'ı unutmamak lazım.. Ödülü Kerem ve Hande kendi şahısları adına almış olabilirler ama karşı tarafta oynadıkları oyuncuların payları bence çok çok büyük. Ödül "2013 Yılının En İyileri" olduğu için dört ay öncesin de ki performanslara bakıyorum ben. O sıralar Hande D. ve Kerem B. tam zıt partnerleri Yağmur T. ve İsmail Ege Ş. ile  daha sık sahneler çekiyorlardı. Karşı tarafın oyunculuğu eğer başarılı olmasaydı onların da o şekilde kendilerini verebileceklerini sanmıyorum.





Ve tabii ki sevgili Güneşi Beklerken Ekibimiz..! 
Bizim gerçekten çok iyi bir aile olduğumuza inanıyorum. Kamera arkasında ki ekip, oyuncularımız ve hatta senaristlerimizle bile rahatça dizi hakkında konuşabiliyoruz. Çoğu çok sıcak kanlı ve işinde saygılı insanlar. Belki ekip daha başka insanlardan oluşsaydı, o samimiyeti yakalayamaz ve başarılı olamazdık. Oyuncuların iş başarılarının en büyük destekçisi #motivasyon(!) bence.. ;)) Ve onlara #motivasyon'u vermekte ekip işi.. 

Kerem'in de dediği gibi;

"Bu ödül sadece benim değil. Hepimizin.." 
Eğer oyuncular ve ekip o sıcaklığı yakalayamasaydı, eğer bizler fanlar olarak böyle büyük bir aile olmasaydık o ödüller başka diziler de sahiplerini bulurdu..
Tüm ekibi, senaristleri, oyuncuları kutlarım.. Seneye "2014 En İyi Dizi Fan Kitlesi" ödülünü almak dileğiyle.. Öpüldünüz Gb Ailesi! :* 


Gb Aile Üyesinden (!) not; Yazımda kullandığım gifler için Tumblr'dan "theaykak"a çok teşekkürler! Öpüldün. :*