11 Mart 2014 Salı

Kerem'in Defteri

   Selam kardeşim, naber?.
 Valla bana sorarsan, ben çok iyiyim.. Her şey istediğim gibi gidiyor. Okulda yine eski düzeni yerine oturttum. Gölyazı Elma'sı pek sevmese de bu tarz olayları, okulda ona ayrıcalık tanınmasını ve Kerem Sayer'in sevgilisi olduğu için kimsenin ona ters bir şey yapamaması hoşuna gidiyor. ;) O gün sahnede konuşma yaparken kendini gizleyerek beni dinliyordu.. Kıvırcık saçlarının gölgesini görmedim sanki perdeden.. "Zeynep artık benim sevgilim!" dediğimde yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu. Güya bana ben eski Kerem'i istemiyorum diyor ama Kerem Sayer cazibesine de dayanamıyor güzelim.. İnatçı minatçı ama harika bir elma!
 Zaten bugünlerde pek bir kırmızı olmaya başladı bizim elma. Kıskançlıktan tabii ki. Ee Kerem Sayer'in sevgilisi olmak öyle kolay şey değil. Etrafında yüzlerce kız, kıskanıyor tabii haklı olarak. Özellikle Jane'i. Onu gördüğünde, onun hakkında konuşulduğunda yanakları pembe pembe oluyor hemen. Gözlerini kısıp, dudaklarını büzüyor öyle oturuyor bir köşede.. Gel de öpme! Bir de beni kıskandırma çabaları var tabii.. Okulda beni kıskandırmak için yüzünü ilk defa gördüğü erkeklerle bile samimi olmaya çalışıyor. Onlarda Zeynep'le ilgilenmek istiyorlar ama yemiyor tabi.. Kerem Sayer'in sevgilisine yaklaşabilecek bir erkek tanımıyorum daha. Gerçi Melis bile yaklaşamıyor artık..(!) Bu kıskançlık meseli ne kadar sinirlerimi bozsa da bozuk vermeyeceğim. Bir Kerem Sayer tükürdüğünü asla yalamaz! Ne de olsa herkesin gözünü korkuttum. Sıkıyorsa yaklaşsın biri..! 
 Aksel itine gelince.. O gece onu bir güzel benzettim! Psikopat herif vurdukça gülüyor bir de.! Ee benim gençlik hormonları durur mu?! Adamı sinir ederse ağzını yüzünü dağıtırım böyle. O dağılmış yüzle bir de hala hava taslıyor bana. Git gebertene kadar döv iti! Ama merak etme kardeşim.. Benim yerime babası çok güzel dövdü. Oğlunun cici (!) annesiyle yatıp kalktığını duyunca Varol gururuna yediremedi tabi! Sadece dövmekle de kalmadı, para pul ne varsa alıp attı evden şefersizi! Ee koçum baştan Kerem Sayer'le oynamayacaktın... 
 Bakalım şimdi ne yapacak Aksel iti?! Yalvarmak için arayacağın günü merakla bekliyorum. "Kerem ne olur babamla aramı düzelt de ben eve geri döneyim." diyeceğin günü merakla bekliyorum Aksel..!




  Kerem Sayer'den not; Günlüğüm de kullandığım gif için Tumblr'dan "kivircikdaydreamer" a çok teşekkürler! Öpüldün.. ;) :*

Gizli Admin'den not;  Altına not yazmadığım her yazı benim kendi yazımdır. Diziyle veya senaristlerle hiç bir alakası yoktur.