10 Mart 2014 Pazartesi

Psiko Merve ve Sedat..!



Sedat kim ki zaten?..

 
 ..Hahaha.. bayılıyorum bu çocuğa.. Valla ne yalan söyleyim dizide en çok Sedat'a üzülüyordum. Komiklik desen onda, romantiklik desen onda, tiyatro ruhu fışkırıyor resmen çocuktan.. Böyle bir erkeğin bir kız arkadaşı olmaz mı? diye düşünüyordum. Bu  "Psiko Merve"nin gelmesi çok güzel oldu. :)) Şimdilik birbirlerinden hoşlandıkları pek söylenemez ama tez zamanda bunların arasını yapmak lazım. Bence bu işte Yağmur ve Can'a düşüyor.. (Gerçi önce kendi aralarını düzeltmeleri lazım ama *_*)
 Bazen hayal ediyorum da Kerem-Zeynep, Can-Yağmur ve Sedat-Merve altılısı süper bir grup olur. Eskiden ZeyKer ve YağCan dörtlüsüne kimsenin eklenmesini istemezdim. Ne Melis'in ne de Barış'ın. Ama böyle şebek bir çift olunca tam o gruba yakışır oldu. Düşünsenize sürekli birbirini kıskanan Zeynep ve Kerem, aşk böcükleri Yağmur ve Can, birbirlerinden hoşlanmalarına rağmen açılamayan Merve ve Sedat. 
  Bence tam iki deli birbirini bulmuş. Hani derler ya, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Aynı tencere - kapak ilişkisi bunların ki de.. Sedat bu durumda tencere oluyor ama neyse sonuçta Merve Sedat'ı tam bir erkek kıvamına getirir bence.. Sedat'da Psiko Merve'yi düzene sokar. Bu ikiliden güzel iş çıkar benden söylemesi.. ;) 
 "Herkes mutlu olduğu yere gitsen" deseler Sedat ortada sap gibi kalırdı ama her tenefüs Psiko'nun yanında olduğuna göre bulmuş mutluluğunu.. Bir de şu tiyatro'da ona yardımcı olan sarışınla Merve'yi yer değiştirsek tam olur. Sedat oldukça romantik sahneler yazarken, Merve gerilim, korku ve dram.. Sedat önce itiraz eder sonra Merve'nin 3 numaraları "Seni çöplük altlarından topladığım tüy yumakları kediciklere yedirmemi istemiyorsan benim dediğim olacak!" bakışlarını atar ve Merve'nin senaryosu sahnelerinir.. Kendi yönettiği senaryoyu izlemekten korkan Sedat düşünemiyorum.. Çok komik olurdu herhalde.. :)) Gerçi cinli, şeytanlı filmlerden anladığım kadarıyla hep villa türü evlere giriyorlar ama sen yine de önlemini al Sedat'cıım.. 
 Biz senin arkandayız Sedo!.. Git Merve'ye açıl. Çık karşısına " Ben seni psikopatlıklarınla, kolunda ki kedi tırmıklarıyla, beline yaptırmadığın tribal ile sevdim Merve!" de.. Pamuk gibi yumuşak erkeklere benzeyip "İlk o yazsın.." deme canısı.
     Eskiden dumanla haberleşirken ilk dumanı o tüttürsün diyen var mıydı acaba?! 

 Kendime not; Yazımda kullandığım gif için Tumblr ailesinden "lightsupthestars"a çook teşekkürler.! Öpüldün. :*