30 Temmuz 2014 Çarşamba

...MUTLU SON...

Takipçiler.. Takipçilerim.. Yok olmaz.
Sevgili takip'çilerim.. Çok mu resmi oldu?
Off.. Ne zormuş bunu yazmak ya!
Canım arkadaşlarım.. Yok ya.
Size bu satırları.. Hayır..
Heyy yovv nasılsınız?.. Saçmalama.
Selam Sayer Peopleee!.. Bunu hep yazıyorum bu da değil.
Güneşi Beklerken'in sevgili izleyenleri... Sevgili izleyenler ne ya?!

 Bir dizi biter bir diğeri başlar demek istemiyorum çünkü bizleri bir daha bir projeye bu kadar bağlayabileceklerini sanmıyorum. Gönül isterdi ekip hiç Beyaz Show'a çıkmasın, sektörde ki diğer dizi ve oyuncuların gözleri bizim dizimde kalmasın ve dizi oyuncularının da tahmini gibi beş sezon sürsün. Sanırım bize nazar değdi..! Burada Beyaz abiciğimize saygılar ( sövgüler(!) )

 Bir yıldır yaşadığımız bol kahkahalı, bol ağlamaklı, mutlu, üzgün, acı, tatlı zamanların üzerine bir veda yazısı yazmak oldukça zor olacak ama çok uzatmadan ( gerçi onu nasıl yapacaksam ) size bir şeyler söylemek istedim. Son bir yıldır bir parçam haline gelen gb ailesi ve sizlere veda etmenin bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Hatta başta "ailem" diyeceğimi hiç hiç düşünmemiştim. Ama bakıyorum da sayfaya giremeyince aslında bir yerlerde bir eksiklik oluyor benim için. Özellikle en büyük eksiklik 20 Haziran'dan beri yazmadığım Aşk Ve İntikam'ın boşluğuna ait.. Zeynep ve Kerem'in arasını bozduğumda sizlerden gelen o sevgi (!) mesajlarını, yanlışlarımı düzeltmenizi, fikirlerinizi, Kerem'den çok ZeyKer'den bir bebek istemenizi! hiç unutmayacağım. Aslında gerçekten istediğim mesleğin senaristlik ve yapımcılık olduğunu sizler ve Güneşi Beklerken sayesinde anladım. Onun için erken yaşta bana güzel bir deneyim oldu. Geçirdiğim bir yıl bazı kişisel ve ailesel sorunlar yüzünden hayatım boyunca yaşadığım en berbat ve en zor yıldı. Size bunları dönem dönem yazıp zaman ve anlayış istediğim günlerde bana o kadar anlayışlı ve sıcak yaklaştınız ki, işte o zaman "ailem" deme gücünü buldum kendimde. Bu konuda sanırım Güneşi Beklerken benim için bundan özel olacaktır. Her ne kadar bazen kendinizi kaptırıp hoş olmayan tartışmalara kapı açtıysanız da, bu büyük aileyi sahiplenmeniz bu hesabı kapatmamamı sağladı. Benim yanlışlarım olduysa, kalp kıracak sözler ettiysem sizin samimiyetinize sığınarak af dilerim.
Bu konuşmanın bizler için değil, sadece sayfa için bir veda konuşması olmasını istiyorum. Benim kalbimin en derin ve özel yerlerinde burada ki tüm aileme her zaman yer vardı ve olacak da. Dizi bittikten sonra sayfada paylaşımını yapacağım bir şeyler olur mu bilemem ama ilk bir hafta sıkı takipte kalıp güncel haberleri sizlerle paylaşacağım. Sonrasını Allah bilir artık. Belki bundan sonra çoğumuz dağılacağız ama içerlerde bir yerde "Aşk Ve İntikam'ın yazarı" veya "gizliadmin" olarak kalırsam sizlerle görüşmeye devam etmeyi çok isterim. "Sen bizim için bir fan sayfasının kurucusuydun." derseniz bunu anlayışla karşılayacağıma emin olabilirsiniz ama arkadaşlığımızın daimi olacağını düşünürseniz kendi hesaplarımdan da bana ulaşabilirsiniz. ( Sizler için yeniden aşağıda paylaşacağım. )
Son olarak yazacağım kitap için gerçekten beklemediğim bir tepki geldi. Benim "Belki bir iki okuyucum merak eder." diye haber verdiğim bu yazma işini yüzlerce arkadaşım destek verdi. Kirim'in de dediği gibi gerçekten "#motivasyon kaynağımsınız." Şuanda kitabı yazmaya devam ediyorum, kaç sayfa olacak, ne zaman yayına girecek hiç bir fikrim yok inanın ki. Ama bu süreci takip etmek isteyen arkadaşlarımız olursa ben zamanı geldiğinde hem bu sayfada, hem wattpad sayfamda, hemde Twitter adresimde bilgileri paylaşacağım. Kısa olacak dedim uzun uzun yazdım yine.. Dediğim gibi bu sadece bir sayfa vedası sizlere, bu büyük aileye asla ve asla veda etmiyorum. Hepinizi bol bol öpüyorum Kirim'in şıllakları. Kendinize çok iyi bakın.
.. Ve tabii ki; SİZDİN NİFRİT İDİYİRİM..

GB en çok sizlerle güzeldi.

Twitter; https://twitter.com/F_a_t__m_a
İnstagram; http://instagram.com/fatimaninkadraji^
Wattpad; http://www.wattpad.com/user/gizliadmin



 Birazdan deyip fragmanı saatler sonra yayınlamanızı, bir kaç saniyelik fragmana o çok sevdiğimiz (!) büyüklerin hikayesini sıkıştırmanızı ve tabii ki yemekler için Didar abla ile yaptığınız tatlı atışmaları çok özleyeceğiz. Kendinize çok iyi bakın ailemizin güzel insanları. :)

 

Setlerde neler olmuş dersiniz?


Peki ya internette neler oldu?

 "Bir yolculuktu o, sonunu bilmeden çıktığım... Son durakmış benim için o, farketmeden indiğim... Şimdi anlıyorum, geldiğimde "küçük bir kız" olduğumu. Şimdi anlıyorum içimdeki "çocuğun" gülümsediğini.
 Her birimiz yeni bir hikayenin kahramanıyız.Kendi yazdığımız hikayelerin... Peki ya sen sevdiğim, yine elimden tutacak mısın? Yine bana bakıp "beraber yazalım bu hikayeyi" diyecek misin?.."