28 Mart 2014 Cuma

Kerem'in günlügü



  Selam Bro,


 Sana kardeşim demek istemedim çünkü bu sıralar duymak istediğim en son kelimelerden biri.. Biliyorsun sorun Barış! En son okulda kavgadayken gördüm. Sınıfa kızları topluyordu, bir de kantin de Kızılay kolları örnek öğrencileri gibi yaralananlara yardım ediyordu. Kaç kere söyledim ağırlını koy diye ama anlamıyor işte.. Her neyse zaten o konuyu kapatalı çok oldu..

  Asıl konumuz, Aksel'e gelelim.! Adam da kötü şansı var resmen. Şanslı p..ç! Önce abimin yaşadığına inandırdı. Tabii gereken dersi Kerem Sayer'e ait bir yöntemle verdim ama sonuç; sevgili (!) Demet teyzesinin kucağı! Begüm salağı ne yaptıysa artık eve geri dönmesine sağlamış. Artık Zeynep'ler de kalmayacak o yönden bakarsak iyi ama planım da biraz daha uzun sürünmesi vardı. Gerçi ne kadar uğraşsam da adam dört ayağının üzerine düşüyor ya neyse.. Şimdi bir de Melis'le çıkmaya başlamış. İki farklı psikopatla uğraştığımız yetmiyormuş gibi şimdi ikisi bir araya geldiler. Ben bu kadınlarda ki inat damarını çözemiyorum bir türlü. Madem Aksel'le çıkıyorsun ne diye hala Zeynep'le benim aramı açmaya çalışıyorsun?? Tabii insan psikopat olunca bu durumda ikiye katlanıyor. 

  Şimdi sıra gelsin Aksel itine ne yaptığıma.. Zeynep'e olan zaaflarımı kullanarak beni başlar da nasıl süründürdüyse bende aynı hamle ile onu süründüreceğim.. Kendisinden nasıl nefret ettirdiyse artık, Aydan intikam almak için kendi ayaklarıyla geldi resmen. Melis'le arasını açtım diye okulda bir kaç iti toplamış arkasına güya bizimle kavga edecek. Tabii Varol'uşculuk (!) tarafı güzel bir şekilde cevabını aldı..
  Tek bir sorun kaldı, o da Cihan hoca. Gerçi onunda son günleridir ya bu okulda. Güya bana, okulun sahibine uzaklaştırma cezası veriyor. Bir kaç gün adam akıllı sorun çıkartmadan okula gidip geleyim diyorum herkes unutuyor gerçek Kerem Sayer'i..! Ama hiç merak etmesinler. Sanki hiç yapmadığım şey, tek bir sözüme bakar bu okuldan kovulması..!

  Gölyazı Elma'sı arıyor ben kaçıyorum kardeşim.. Uçurtmadan sonra yapmadığımız çocukluk kaldıysa onları yapmaya gideriz artık.. Tam Kerem Sayer'e yakışır hareketler bunlar zaten(!).. 
  
  Kerem Sayer'den not; Günlüğümde kullandığım gifler için Tumblr'da ki güzelim'lere (Gölyazı Elma'sı duymasın ;) ) teşekkürler; "mutluluksonrasi, askvarsasarkidavardir"