19 Mart 2014 Çarşamba

GÜNESI BEKLERKEN 38. BÖLÜM




               

    Günesi Beklerken 38. Bölüm Bomba Geliyor!


 Uzuun bir aradan sonra nihayet blog'umdayım.. Uzun bir ara derken üç gündür yazmıyorum ama özlemişim valla. Facebook sayfamızı takip eden arkadaşlarım bilirler şu sıralar pek morallerimiz iyi değil. Yani bu ekranların arkasın da çok farklı hayatlar oluyor ve biz sadece bu kadarını görüyoruz. Her neyse ben hiç o konulara girmeyim baya derinler.. 

 Evvveet bölüme gelirsek, fragmanı ki özellikle sonunu defalarca defalarca izleyen birisi olarak çok çook heyecanlandım. Yapımcılardan Türkan Yurdam ve fragmanı hazırlayan Egemen Özkan ve Didar hanımcığımız dün twit atmışlardı. "Tanıtım çok hareketli ve hararetli! Beklediğinize değecek. Aksiyon çok yüksek" diye yazdıkların da herkesin kafasında soru işareti kalmıştı. Benim de tabii... Geçen bölüm pek de öyle anlatıp anlatıp bitiremedikleri bir bölüm değildi bence. Onun için biraz daha suların durulmasını istiyorduk. Taa ki fragmanı görene kadar. Titanların Savaşı gibi Maaşallah! "300 SAYERLER" 
 Zaten bir birine dalan dalana. Kafa tokuşturanlar mı dersin, kafaya haritayı geçirenler mi dersin, yoksa bay gözlük gibi sadece izlemeyi seçenler mi dersin? Hepsi vardı. 

           
  
  Hele Barış'a ne demeli? Head & Shoulders mentol ferahlığı reklamından fırlamış gibi saçlarını salına salına kavga etmeye çalışıyor. Bakın dikkatinizi çekerim. Kavga "ediyor" değil! Etmeye "çalışıyor." 
-Kavga ediyormuş gibi çek panps.. ;) havalarında ortalıkla dolanıyor. Hadi o hareketlerini "Kerem'e özendi yazık o da yapsın bir şeyler" diyerek geçiştiriyorum. Neyin kafasını yaşıyorsun da Zeynep'i durduyorsun. Bırak kız gitsin. Sanane hı canım sanane? Özgürlük diye bir şey var. "Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın" cümlesini sen biraz yanlış anlamışsın.. Zaten hangi taraf için dövüştüğünü de daha anlamış değilim. Fragmanda Barış'ı izlerken aklıma ilk gelen şey şu oldu;



 Neyse Barış spagettisi ve onun Gangnam Style havaların da ki hareketlerini geçip Sayer'izm tarafına yöneliyorum.. 
  Evet kızlaaar..! Bir Sayer vardı ki ne Sayer! Ceketini çıkartırken ki haline mi, kravatını çıkartırken ki haline mi yoksa hepsine mi bayıldım bilemeyeceğim ama saatlerce oturup izleyebilirim onu.. Tamam bir Kerem'ist olarak Sayer'izm ilkesine inansam da bir yerde Aksel'ciğim bebeğimi de seviyorum şimdi. Ama o Kerem'e kalkan eller, karnının üstünde ki baklavalarına uçan tekmeler ne oluyor canısı?! Taş olur onlar, taş! Taşa taşla vurmak olur mu?! Olmaaz.. Psikopatsın, hastasın, okey. Zaten biz seni olduğun gibi kabullendik, bastık bağrımıza ama Kerem'e olan tavırların hoş değil bebeğim. Hiç yakışmıyor yani. O güzel suratına yeni güncelleme yükleniyor ben ona yanarım..!
  Yeni bölüm bir Clash Of Titans, bir Breaking Dawn Cullens hiç olmazsa 300 Spartalı edasıyla geliyoor.. Kerem'i 300 Spartalı'ya kabul etmeyenler utansın..! 



Veee son olarak notum; Yazımda kullandığım gifler için Tumblr'dan "senbenletassakmigeciyon, bosluktakidenizkizi, delininelemi, mrs-sayer ve osarkisensin"e çook teşekkürler. Ellerinize sağlık. Öpüldünüz :*